Bio

Laia Oliveras Aloy

Professora Certificada de Ioga IYENGAR® nivell Introductory II pel Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute de Pune, Índia. M’he format com a professora amb el meu mestre Jordi Martí al Centre de Ioga Iyengar® de Barcelona, i amb el mestre Faeq Biria a La Chaise Dieu de França, 2017- 2019.

Soc membre de l’Associació Espanyola de Yoga Iyengar®. Acreditada per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya ROPEC.

Practico ioga Iyengar des de fa més de deu anys i tinc una àmplia experiència impartint classes en diversos centres de Barcelona. Segueixo en formació constant.

També soc llicenciada per l’Escola Superior d’Art Dramàtic – Institut del Teatre en l’especialitat d’Interpretació – Gest, 2006. M’he dedicat durant vint anys professionalment tant a la interpretació en teatre visual; com a la docència en diferents disciplines corporals.

Des del 2022 dirigeixo Kailāsh, Centre de Ioga IYENGAR® Manresa-Casanova. T’acompanyo en la descoberta del mètode i dels beneficis que aquesta pràctica mil·lenària, des de la mirada del mestre Iyengar, et pot aportar.

El logotip Internacional és garantia que els professors que en fan ús compten amb
l’autorització del RIMYI i l’AEYI per impartir classes de Ioga IYENGAR®.